piektdiena, 2013. gada 8. februāris

Spogulīt, spogulīt... jeb kas slēpjas manā vannasistabas plauktiņā

Tā kā, iedvesmojoties no dažādiem skaistuma blogiem, pēdējā laikā pastiprināti pievēršu uzmanību dažādiem skaistuma produktiem, nolēmu pastāstīt par lietām, kas slēpjas manā vannas istabas plauktiņā un katru dienu man palīdz izskatīties labi. Šoreiz par sejas kopšanas līdzekļiem. Dekoratīvo kosmētiku atstāšu citam rakstam :)

Lūk, šādi izskatās mana mazā skaistuma karaliste
Un te, visi produkti pārredzami. Klāt vēl pievienojušies tie, kas plauktiņā neietilpst un tāpēc slēpjas atvilknē.
Tātad, kas man tur slēpjas?
Coslys sejas mazgāšanas putas. Man ir problemātiska āda, tāpēc ar kosmētikas noņemšanu un krēma uzklāšanu vien man nepietiek. Ilgu laiku lietoju Madara Cosmetics sejas putas, bet apnika. Biotēkā ieteica pamēģināt šīs. Ražotājs sola maigi attīrītu, starojošu ādu. Grūti spriest par maigo attīrīšanu un starošanu, bet savas funkcijas pilda. Nomazgā kosmētiku un netīrumus. Un ir dabīgs.
Madara Cosmetics līdzsvarojošais losjons. Absolūtais favorīts, lai arī esmu mēģinājusi citus sejas losjonus, vienmēr atgriežos pie šī. Man patīk atsvaidzinošā un mazliet velkošā sajūta. Manai traki taukainajai ādai tieši laikā.
Himalaya valriekstu skrubis. Es pat nezinu, ko te komentēt. Parasts skrubis, neesmu izvēlīga šajā lietā. Lietoju viņu gan reti.
Madara Cosmetics mitrinošais fluīds. Jau gadus četrus mans absolūtais favorīts. Es nezinu vai tas ir placebo, vai fluīda efekts, bet āda pēc tā burtiski atplaukst. Lietoju to tikai no rīta, lieliski mitrina un uzfrišina.
Madara Cosmetics reģenerējošais nakts krēms. Agrāk lietoju ik vakaru, bet ziemas periodā prasās kaut kas stingrāks, tāpēc šobrīd šis līdzeklis vienkārši atpūšas plauktiņā. Vēl viens no maniem ilggadējiem favorītiem. Esmu pastāvīgā miega badā un šis līdzeklis man palīdz neizskatīties pēc sačākstējuša zābaka.
Nivea Visage barojošais nakts krēms. Uz šādu Drogu tipa kosmētiku skatos ļoti aizspriedumaini, jo parasti visi Loreal, Garnier un tamlīdzīgie ir pilni ar parafīneļļu un citiem draņķiem. Tā kā Nivea vienmēr esmu likusi tajā pašā kategorijā, nekad šai kosmētikai īpašu uzmanību neesmu pievērsusi. Un noteikti arī nebūtu. Bet vīrieša mamma, ziemai nākot, mums no Anglijas atsūtīja divus barojošos Nivea Visage krēmus, jo ziemā tos noteikti vajagot. Skatījos skeptiski, uzreiz ķēros pie sastāva pētīšanas, jo, nesmērēju uz sejas līdzekļus ar parafīneļļu, kas ir biežākais "parasto" krēmu "mitrinošais un barojošais" komponents. Man par lielu pārsteigumu, šajā līdzeklī ir glicerīns. Ādai patīk, lietoju tikai uz nakti.
Bioderma AI sejas krēms. Nesanāca man iedraudzēties ar Biodermu. Internetā izlasīju daudz labas atsauksmes par matējošo līniju un skriešus devos uz aptieku, jo, kā taukainas ādas īpašniecei, man tas ļoti noderētu. Prasīju aptiekārei Biodermas matējošo krēmu, iedeva viņa man šo (un vēl ieteica, ka to var smērēt pa virsu kosmētikai, lai labāk matē). Protams, vēlāk es sapratu, ka šis īsti nav manis meklētais produkts. Sāku lietot un neiepatikās. Tīri sajūtu dēļ. Likās, ka uz sejas vaska kārta uzsmērēta. Nelietoju, bet žēl izmest.
Loreal Sublime Bronze tonējošā želeja. Man patīk iedegums. Bet pati esmu ļoti bāla. Uz solāriju nerīkst iet tik bieži, cik gribētos, tāpēc izmantoju šo. Vienīgais līdzeklis, ar kuru man sanāk vienmērīgs un ne-oranžs "iedegums".
Mavala strukturējošais serums. Esmu jau liela meitene un maziem solīšiem dodos uz 30 pusi. Tā kā grēkoju ar solāriju, miega trūkumu un ūdens (ne)dzeršanu, seja vairs neizskatās tik svaigi kā gribētos. Nu labi, varbūt pārspīlēju ar to svaigumu. Katrā ziņā, apmēram pus gadu atpakaļ atklāju sev pirmo lielo grumbu un nolēmu, ka pienācis laiks lietot kādu līdzekli pret novecošanu. Sākumā iegādājos Dzintara jūras kalogēna serumu. Tas diezgan ātri ielidoja miskastē, jo pēc 2 nedēļu regulāras lietošanas, rezultāts bija 0. Nolēmu, ka pie vainas tas, ka Dzintars ir lētucis un iegādājos šo, nemaz ne tik lēto produktu. Principā, cena ir vienīgais iemesls, kāpēc tas vēl nav ielidojis miskastē. Rezultāts un sajūtas tieši tāpat ir 0. Bet varbūt es vienkārši pārāk daudz gribu?
Eveline hialuronskābes sērijas rullītis ādai ap acīm, ar liftinga efektu. Šī līdzekļa iegādes iemeslus uzrakstīju jau iepriekš, tāpēc neizpaudīšos. Aizvakar Drogās ieraudzīju Eveline pretnovecošanas līdzekļu sēriju, kurai tieši ir atlaides, un nolēmu kaut ko pamēģināt. Mana izvēle krita uz šo produktu. Šorīt izmēģināju, uzsmērēju ne tikai ap acīm, bet arī uz savas tik nīstās grumbas. Un notika brīnums! Pēc kādām 10 minūtēm mana grumba pazuda. Skaidrs, ka tas ir vizuāls efekts uz pāris stundām (ap 16.00. grumba bija atpakaļ), bet kopumā man patīk. Vismaz rīta pusē būšu lellīte.
Gemene hialuronskābe. Manā plauktiņā nonāca šodien. Velvet mimosa mani iekārdināja.  Hialuronskābe esot viens no jaunības eliksīriem, tāpēc nevarēju atturēties nepamēģinot. Šovakar notestēšu.
Tējas koka eļļa. Te nav ko plaši komentēt. Smērēju uz pumpām un izsitumiem, kas man gadās samērā bieži.
Merz sejas maska. Darba sakarā sanāk šad un tad tikt pie Merz produktiem. Medikamenti un uztura bagātinātāji viņiem ir labi, nevaru teikt neko sliktu. Bet par sejas maskām nav viedokļa. Ir bijušas vairākas un dažādas, pati nepirktu, ja uzdāvina, tad lietoju. Liekas, ka nekas nemainītos, ja nelietotu.
Lush Herbalism. Te atkal vainīga Velvet mimosa :) Ieraudzīju labo atsauksmi viņas blogā, nākošajā dienā aizgāju un nopirku. Patīk. Forši attīra, izmantoju kā skrubi.
Lush Dark Angels. Līdzīgs Herbalism'am. Sastāvā dubļi un ogles. Seja melna, rokas melnas un vannas istaba arī melna :D Bet man patīk, tāpat kā iepriekšminēto, izmantoju ādas attīrīšanai kā ar skrubi.
Lush Magnaminty maska. Meklēju savu svaigo melleņu masku, nebija. Pārdevējas ieteica šo. Attīrot, nomierinot izsitumus, mazinot apsārtumus un tādā garā. Sastāvā Aduki pupiņas, piparmētra un visādi citādi labumi. Gan patīk, gan nepatīk. Seja pēc lietošanas forša, bet grūti izturēt to piparmētras "saldējošo" efektu.

Nu lūk, esmu jums atklājusi savus skaistuma noslēpumus. Ieteikumi, komentāri? :)


4 komentāri:

  1. Jā, bet runājot par hiluaronskābi, pastāv viedoklis, ka tā molekulas ir pārāk lielas, lai izsistos cauri ādai un patiešām to mitrināt, viss, ko mēs jūtam (mitrināšanu) ir tikai apmāns. Nezinu, bet es cītīgi smērēju, man patīk! :)

    Jā, es redzu, es vainīga! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, ar to hialuronskābi tā patiešām arī ir. Bet jaunās tehnoloģijas ļauj šīs moleklulas sadalīt mazākas. Līdz ar to, viss nonāk tur, kur tam jānonāk. Protams, neviens ražotājs neatzīs "Manā krēmā ir nedalītās molekulas", tāpēc eksperimentēju un izmēģinu dažādus līdzekļus, ja nu uztrāpu uz īsto.

      Dzēst
  2. Jā, bet tad tie citi atkal runā, ka samazināt molekulas ir neiespējami, bet sadalot, tas jau vairs nav "tas". Īsāk sakot, galvenais - ticēt, un tad viss būs! :)

    AtbildētDzēst
  3. ..loti velētos izmeginat madara kosmetiku , esmu dzirdejusi daudz labas atsauksmes ..man pašai loti patik Elier serums , nu jau iet uz beigam ..

    AtbildētDzēst