svētdiena, 2012. gada 20. maijs

Mazliet iedvesmas, mazliet ziņkārības

Šovakar, ejot cauri savām pierastajām mājas lapām, iedomājos pastāstīt par savām mazajām, sievišķīgajām vājībām globālajā tīmeklī. Te es varu gan smelties iedvesmu attiecībā uz modi un kosmētiku, gan patecināt siekalu par skaistām lietām un cilvēkiem, gan apmierināt savu cilvēcīgo ziņķāri un pa atslēgas caurumu ielūrēt kā dzīvo citi.
Šobrīd man absolūtā topā ir norvēģu meitenes Karolīnas blogs http://fotballfrue.no/ . Nekādas dzīves gudrības tur nav vērts meklēt (jā, jā, es šo blogu arī lasu - ar vārdnīcas palīdzību), bet acis papriecēt noteikti izdodas. Skaista sieviete ar lielisku gaumi, fantastisku māju un ideālu dzīvi. Kā Bārbija no bērnības.
Otrs mans mīļākais blogs ir http://werun.se/isabelles/ . Līdzīgi kā ar iepriekšminēto dāmu - glīta meitene, skaists interjers un laba gaume. Liels pluss - lapu var lasīt arī angļu valodā.
Manā topā ir arī pašmāju dāmas http://velvetmimosa.blogspot.com/ lapa. Pateicoties viņai, esmu atklājusi sev jaunu veidu kā krāsoties un ievērojami papildinājusi savu kosmētikas maku. Ak jā, un tieši viņa man atklāja nagu lakošanas burvību. :)
Kad uznāk kāre iejusties stilista ādā vai arī vienkārši virtuāli padarboties ar skaitām lietām, apmeklēju http://www.polyvore.com/ . Vieta, kur veidot savus dažādos tēlus un iedvesmoties no citu izveidotajiem. Liels pluss - lielākajai daļai lietu norādītas arī saites, kur tās var iegādāties. Mīnuss - nekad neko vēl iegādājusies neesmu, jo teikšu godīgi, tas ir dārgi. Pārsvarā te figurē brendīgas lietas, tāpēc man lapa ir tīri virtuāliem priekiem.
Nesen atklāju http://weheartit.com . Virtuāli veidoju savus bilžu albumus no skaistajām bildēm, kuras lapā atrodamas. Pagaidām vēl neesmu līdz galam šo lapu izpētījusi, tāpēc plašākas atsauksmes nevaru dot. :)
Un kuras ir Tavas mīļākas lapas, kur ļauties sievišķīgajām vājībām?

1 komentārs:

  1. Skatos uz skaistām grāmatzīmēm, lasu, hm, mani piemin! Ļoti patīkami! :)

    AtbildētDzēst